A NincsHuzat Kft. is partner az otthonfelújítási támogatás programjában

A NincsHuzat Kft. is partner az otthonfelújítási támogatás programjában

Újítsa fel otthonának a nyílászáróit segítségünkkel, és közben igényelje vissza az összeg egy részét a lakásfelújítási támogatás keretében!

UPDATE!
A 2024-es otthonfelújítási programban is partnerei vagyunk, ha a nyílászárók cseréjere van szüksége.

Egyre többen és többen élnek otthonfelújítási támogatással, amely 2021. január elsejétől 2022. december 31-ig igényelhető a Magyar Államkincstártól.
Ez a lakásfelújítási támogatás a legalább egy gyereket nevelő családok számára nyújt állami segítséget az otthonuk felújításához.
A támogatás maximális összege a számlával és szerződéssel igazolt felújítási költségvetés fele (50 %-a), de legfeljebb 3 millió forint.
Szinte mindenféle lakásfelújítási feladatot magába foglal, így a nyílászárók korszerűsítését, felújítását vagy akár cseréjét is.  

Büszkék vagyunk arra, hogy a kezdetektől aktívan résztvehetünk az otthonfelújítási támogatás keretében végzett kivitelezésekben.
Figyelünk arra, hogy a Nincshuzat Kft. vállalkozói szerződései és a kiállított számlái olyan tartalmi megjelölésekkel készüljenek, hogy az igénylés benyújtása során elszámolhatóak legyenek és megfeleljenek az elvárásoknak.

Válasszon bennünket nyílászáróinak cseréjével, felújításával, korszerűsítésével, vagy low-e bevonatú, hőszigetelő (thermo) üvegek beépítésével kapcsolatban, és mi garantáltan a legprofibb, legmegfelelőbb megoldást ajánljuk Önnek!

Vélemény, hozzászólás?