Nyílászárócsere Bontás Nélkül

Nyílászárócsere Bontás Nélkül

Új Fa Nyílászárók Beépítése Meglévő Tokba:

Előnyök és Megfontolandók

Amikor otthonunkban az ablakokat vagy ajtókat szeretnénk cserélni, a legegyszerűbb és legészszerűbb megoldást keressük. Szerintünk sok esetben a meglévő tokba történő új nyílászárók beépítése ez a keresett megoldás.
Az alábbi képen egy új ablakot és egy erkélyajtót helyeztünk be a régi, meglévő tokba (a kép közvetlen a beépítést követően készült). Az új ablakban és erkélyajtóban természetesen új, low-e bevonatú, thermo üveget tettünk. Ez a meglévő tokba történő új fa nyílászáró beépítése számos előnnyel járhat:

  1. Kisebb Felfordulás:
    Az új nyílászárók beépítése a meglévő tokba minimálisra csökkenti a munkálatokkal járó felfordulást. Mivel nincs szükség falbontásra, a munka során keletkező por és törmelék jelentősen kevesebb, így az otthona gyorsabban visszanyerheti megszokott rendjét és tisztaságát. Ez az eljárás ideális megoldás lehet, ha szeretnénk elkerülni a hosszadalmas és zavaró felújítási folyamatokat.
  2. Költséghatékony:
    A meglévő tokok felhasználásával történő ablakcsere jelentős költség-, és idő megtakarítást jelenthet, mivel nincs szükség új tokok gyártására és a falak bontására. Ez különösen fontos lehet szűkebb költségvetésű projektek esetén, ahol minden megtakarított forint számít. A költségmegtakarítás mellett az idő megtakarítása is jelentős, mivel a beépítési folyamat gyorsabb és egyszerűbb.
  3. Gyors telepítés:
    A meglévő tokokba történő beépítés leegyszerűsíti a telepítési folyamatot, mivel kevesebb előkészítő munka szükséges a helyszínen, a nyílászárók méretre történő előállítása már gyárilag, az adott méretek alapján történik. Ezáltal a telepítés napján maga a beépítés gyorsabban, akár néhány óra alatt is elvégezhető, amely kevesebb zavaró tényezőt jelent a háztartásban.

Lehetséges hátrányok:

  • Méretpontosság: Fontos, hogy az új nyílászárók tökéletesen illeszkedjenek a meglévő tokba, mert csak így biztosítható a megfelelő szigetelés és záródás. Ha nem pontos az illesztés, az hőveszteség, a párabejutás és a zajszint is megnövekedhet, amely ronthatja az otthon komfortját és energiahatékonyságát. A NincsHuzat Kft. szakértő csapata garantálja, minden részletre odafigyelve, hogy az ablakok és ajtók tökéletesen illeszkedjenek, ezzel maximalizálva otthona védelmét és kényelmét, és elkerülve így a potenciális problémákat a szigeteléssel és a funkcionalitással kapcsolatban.

Összességében azonban ez a megoldás ideális választás lehet azok számára, akik minimalizálni szeretnék az otthonukban a munkálatokkal járó zavart. Ha Ön is szeretne tökéletesen illeszkedő, minőségi nyílászárókat beépíttetni meglévő tokokba, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértőink készen állnak, hogy segítsenek Önnek ebben a folyamatban, legyen szó ablak felújításról, ablak korszerűsítésről vagy nyílászáró korszerűsítésről.

Keressen minket bátran a NincsHuzat Kft. elérhetőségein, hogy megbeszéljük, hogyan tudnánk a legjobban együtt dolgozni az Ön otthonának szépítésében!

Vélemény, hozzászólás?