Vállalkozásunk több mint 15 éve orvosolja az ablakokkal kapcsolatos problémákat, végez nyílászárófelújítást.

A NincsHuzat Kft. ablakgyógyászai a nyílászárók cseréjével, felújításával, korszerűsítésével, hő- és hangszigetelésével foglalkoznak, de a speciális asztalos munka mellett úgynevezett low-e bevonatú, hőszigetelő (thermo) üvegek beépítését is végzik.

A NincsHuzat Kft. gondosan összeválogatott csapataiban dolgozó, szakképzett kollégáink mindegyike szakterületének kiváló specialistája.
A csapat és a cég vezetője Cseke Csaba, akivel minden ügyfelünk találkozik, mivel ő készíti el a felméréseket, és ő adja az árajánlatokat.

Cseke Csaba, +36205796665

A minőségileg gondosan kiválasztott és alkalmazott anyagok, valamint a svéd technológiájú eljárás az évek során a legjobbnak bizonyult, ezért bátran vállalunk 5 év garanciát a munkáinkra.

Több száz elégedett ügyfelünk véleménye szerint az ajtók, ablakok cseréjére és karbantartására, a hőszigetelő üvegek beépítésére költött pénz rövid idő alatt megtérül, jelentős megtakarítás érhető el. Egy ház nyílászáróinak korszerűsítését követően a fűtésszámla akár 30%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a lakásba kevesebb zaj és por jut be, így otthonunk csendesebb, tisztább, egészségesebb, azaz élhetőbb lesz. A huzatról nem is beszélve…
Mi – a NincsHuzat Kft. ablakgyógyászai – bátran állítjuk, hogy ablakszigetelésünkkel, ablakfelújításunkkal és nyílászáró-korszerűsítésünkkel a panel- és egyéb típusú lakások, családi házak régi ajtóinak, ablakainak 80 százaléka megmenthető lenne. Azaz professzionális felújításunk után – miután száműztük a huzatot – még hosszú évekig ellátná a feladatát. A nagy költséggel új ablakokra, ajtókra cserélt régi nyílászárók közül körülbelül 80%-ot még meg tudtunk volna menteni!

Ne szórja ki csak úgy pénzét az ablakon! Ne cserélje ki méregdrágán ablakait, ha még azok megmenthetőek lennének! Szigeteltesse és újíttassa fel az ablakgyógyászokkal meglévő nyílászáróit!

Amennyiben már mi sem tudjuk megmenteni nyílászáróit, akkor beépítük Önnek új, egyedileg méretre gyártott, fa ablakokat, ajtókat.

Válasszon bennünket és  kötelezettségmentes*, rövid időn belül személyesen elvégzett felmérésünk során feltérképezzük kültéri és beltéri ajtóinak és ablakainak állapotát, a nyílászárók zárainak, kilincseinek működőképességét – és garantáltan a legprofibb, legmegfelelőbb megoldást ajánljuk Önnek!

Reméljük, hamarosan Ön is elégedett ügyfeleink közé fog tartozni!

Üdvözlettel:

Cseke Csaba
+36205796665
info@nincshuzat.hu

NINCSHUZAT Kft., Szentendre, Szentlászlói út 163.