A NincsHuzat Kft. csapata mindig arra törekszik, hogy az ablakfelújítási projektek során a legmagasabb minőséget nyújtsa. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk nem csak az esztétikát hivatott javítani, hanem jelentős mértékben hozzájárul otthona energiaháztartásának optimalizálásához és a kényelmi szint növeléséhez. Tudjuk, hogy az ablakfelújítás egy olyan befektetés, amely hosszú távon megtérül, legyen szó akár energiatakarékosságról, akár az ingatlan piaci értékének növeléséről.

Ablakfelújítással, ablakszigeteléssel és nyílászárók korszerűsítésével kapcsolatban mások ezeket írták a NincsHuzat Kft. munkáiról.

Leányfalui családi ház

Munkálatok: 4 ablak szigetelése, asztalos-passzítása és 4 üveg cseréje hőszigetelő üvegre
Időtartama: kevesebb, mint 1 nap

Megrendelőnk visszajelzése:
„Készen van a munka, gyorsan, flottul ment minden.
Elégedett lehet a munkatársaival, gyorsan, figyelmesen, gondosan dolgoztak, még arra is megtanítottak, hogyan kell bánnom az új ablakaimmal.
Köszönöm, tetszik a munkájuk, s örülök nagyon, hogy Önöket választottam a munkára.”

Márta

Veresegyházi családi ház

Munkálatok: 8 ablak és ajtó szigetelése, asztalos-passzítása és 8 üveg cseréje hőszigetelő üvegre
Időtartama: 1,5 nap

Megrendelőnk visszajelzése:
„Nagyszerű, precíz munka.
Teljesen meg vagyunk elégedve a NincsHuzat Kft. munkájával.
Azóta NINCS HUZAT! 😀 „

Zoltán

Szigetcsépi családi ház

Munkálatok: 14 ablak és ezek üveg cseréje hőszigetelő üveg
Időtartama: 4 nap

Megrendelőnk visszajelzése:
“1980-ban az akkori legkorszerűbb technológiával készült, fóliázott üvegű faablakokat építettük be a családi házunkba. Sajnos az idő „vasfoga” meglátszott a nyílászáróinkon, nem csak a festék pergett le a farészek nagy részéről, a pára is kikezdte az üvegtáblák  fóliáját. Mivel ragaszkodtunk a fából készült nyílászárókhoz, az üvegek cseréje és az ablakok profi szigetelése mellett döntöttünk. Bár sokan foglalkoznak ablakszigeteléssel, mégis nehéz megbízható (!) ablakfelújítással, ablakgyógyászattal, ablakszervizzel foglalkozó vállalkozást találni. A személyes szimpátia döntött, hogy az interneten a NINCSHUZAT Kft-t választottuk és nem csalódtunk. Gyorsan, tisztán és profi módon, ráadásul kedvező áron cserélhettük ki ablakaink duplán szigetelt üvegeit és nálunk tökéletesen bevált a svéd technológiával elvégzett ablakszigetelés is.  Annak külön örülünk, hogy egyszer sem kellett élnünk a cég által fölajánlott 5 éves garanciával, viszont eljött az ideje az ablakok külső újrafestésének.”

Farkas család

Leányfalui nyaraló

Munkálatok:12 ablak és ajtó szigetelése, asztalos-passzítása és 12 üveg cseréje hőszigetelő üvegre
Időtartama: 2,5 nap

Megrendelőnk visszajelzése:
„Köszönjük NincsHuzat Kft.!

 

Péter

Budapest III. kerületi családi ház

Munkálatok: 5 ablak és 1 ajtó szigetelése
Időtartama: 1,5 nap

Megrendelőnk visszajelzése:
“Csillaghegyen béreljük egy a 70-es években épült családi ház alsó szintjét. Nagy ablakok vannak a szobákon, ahol – ha egy kicsit is erősebb szél fújt – a huzat miatt mozogtak a papírlapok az asztalokon és télen ugyancsak fáztunk a számítógépek előtt.  A tulajdonos sokallta a nyílászárók cseréjét. Ekkor találtuk meg a szentendrei NINCSHUZAT ablakszigetelő Kft-t, akiknek az e-mail címe és az 5 éves garancia tetszett meg.  Az info@nincshuzat.hu – email címre küldtünk egy megkeresést és másnap már élhettünk az ingyenes felmérés lehetőségével. Elöregedett ablakaink szigetelését kedvező áron és profi módon végezték el, miközben beállították az ajtók-ablakok zsanérjait, zárait is. Azóta a szerkesztőségben télen meleg van – legalább 25 százalékkal kisebb a fűtésszámlánk – és nyáron hűvösebb van, ritkábban kell használnunk a légkondicionálást.”
Vadászlap Kft.

Magyar Vadászlap Kft.

Visegrádi családi ház

Hozzáértő és rendkívűl korrekt csapat, munkájukra igényesek.
A profi szigetelés hatása azonnal érezhető volt, azóta pedig a fűtésszámlán is észreveszem, hogy nem szökik ki a meleg ?

Marianna

Budapesti lakás

Rendkívűl korrekt és profi team!

Axel

Szentendrei családi ház

Munkálatok: 16 ablak 4 teraszajtó szigetelése és ezek hőszigetelő üveg cseréje, továbbá szúnyoghálók installálása
Időtartama: 4 nap

Megrendelőnk visszajelzése:
„Köszönjük ablakgyógyászok, amióta elkészült nyílászáróink szigetelése, azóta télen inkább lejjebb kell a termosztátot tekernünk, mint fel!”

Sándor

Budapesti lakás

Tavaly ősszel szigeteltettem ablakaimat az ablakgyógyászokkal.
A munka gyors volt, tiszta, nem járt sem nagy porral, vagy zajjal.
A szigetelés hatását már az első hidegebb napokon lehetett érezni, huzat mentes lett a ház, nem mozogtak a függönyök.
Nagyon elégedettek vagyunk, ajánlani fogjuk Önöket.

Csenge

Pomázi családi ház

Munkálatok: 28 ablak szigetelése és 28 hőszigetelő üveg cseréje
Időtartama: 3 nap

Megrendelőnk visszajelzése:
„Faablakaink szépek, ragaszkodunk hozzájuk, de 30 évesek. Megértek a felújításra.
Csábító volt a modern, mindent tudó műanyag ablak, de tönkre tette volna a ház jellegét. A kívánt minőségű változat nagyon drága, az olcsóbbak csak rövid távra nyújtanak megoldást.
Megkerestük a NINCSHUZAT Kft-t. Ingyenes, szaktanácsadással egybekötött felmérés következett. Ezért külön köszönet! Ma, amikor mindenért fizetünk…
Mindent mérlegelve a felújítás mellett döntöttünk. Nagyon jól tettük! Csendben, gyorsan, precízen és tisztán dolgoztak. Az ablakaink a régi szépségükben sokkal többet tudnak. Megszűnt a párásodás. Nincs hidegérzet az ablakok közelében. Fizikailag is érezhető a hőmérséklet javulása. Alacsonyabbra vettük a fűtést. A hangszigetelő üvegnek köszönhetően a kinti zajok lecsendesedtek.
Bármilyen más megoldás sokkal többe került volna. Mi nagyon jól jártunk!
Ajánlom mindenkinek!”

Vali

… és számtalan további magánház Pest megyében (például: Szentendre, Leányfalu, Üröm, Budakalász, Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Gödöllő, Vác, Esztergom, Maglód, Vecsés, Budaörs, Telki, Diósd, Érd, stb.) és az ország számos településén vagy akár külföldön.


Kérjük Ön is értékelje ablakfelújítási munkánkat!

Véleménye és visszajelzése rendkívül fontos számunkra, hiszen ezek adnak nekünk támpontot arra, hogy munkánkat hogyan tudjuk tovább finomítani, fejleszteni. Amennyiben Ön is azon elégedett ügyfeleink közé tartozik, akik már megtapasztalták szolgáltatásaink minőségét, kérjük, ossza meg velünk és a nagyvilággal is tapasztalatait.

Az ön értékelése nemcsak nekünk jelent ösztönzést, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy más leendő ügyfelek meghozzák a döntést, amikor ablakfelújítási szolgáltatást választanak. Egy pozitív visszajelzés vagy ajánlás aranyat ér a mai digitális világban, ahol az információáramlás gyors és határtalan. Értékelése segítségével mások is megtalálhatják azt a minőségi szolgáltatást, amit Ön már megtapasztalt.

Kérjük, értékelje munkánkat az alábbi platformokon: ahol a szélesebb közönség számára is megoszthatja véleményét. Legyen szó Facebookról, Instagramról, vagy akár egy szakmai fórumról, minden egyes megosztott élmény és pozitív értékelés hatalmas értékkel bír számunkra és a potenciális ügyfelek számára egyaránt.

Bármilyen konkrét visszajelzésre, javaslatra vagy éppen dicséretre is nyitottak vagyunk. Hiszünk abban, hogy az ügyfél-elégedettség a legjobb reklám, és ez motivál minket, hogy nap mint nap a legjobbat nyújtsuk. Köszönjük, hogy minket választott, és reméljük, hogy a jövőben is ránk számíthat, legyen szó ablakfelújításról vagy bármelyik másik szolgáltatásunkról.

Köszönjük, hogy a NincsHuzat Kft-t választotta. Várjuk visszajelzését, hogy együtt még szebbé tehessük a világot, és egy ablakot is egyszerre.


    Milyen munkálatokat végeztünk Önnél? (több választás is lehetséges)

    Amennyiben az egyéb munkálatokat választotta, kérjük írja le mi az:

    Értékelés
    Hány csillaggal értékelné munkánkat?


    Kérdése vagy problémája van ablakfelújítási munkánkkal kapcsolatban?
    Az Ön véleménye számít nekünk!

    Számunkra nagyon fontos, hogy megrendelőink elégedettek legyenek, ezért kérjük, hogy amennyiben bármilyen kérdése, problémája lenne munkánkkal kapcsolatban, kérjük azt jelezze felénk az alábbi kérdőívben, emailben vagy telefonon.

      Milyen munkálatokat végeztünk Önnél? (több választás is lehetséges)

      Amennyiben az egyéb munkálatokat választotta, kérjük írja le mi az:

      Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.*

      *kötelező mezők