Energetikai Tanúsítvány a 2024-es állami támogatáshoz

Szerezze be az Energetikai Tanúsítványt könnyedén a NincsHuzat Kft. segítségével!

egy ház energiaosztály besorolása

Az új, 2024-es állami otthonfelújítási program keretében jelentős támogatást kaphatnak az 1990 előtt épült családi házak tulajdonosai. Az igénybevételhez azonban szükséges egy érvényes Energetikai Tanúsítvány, amely igazolja a beruházás előtt és után a legalább 30%-os energia-megtakarítást.

Miért Fontos az Energetikai Tanúsítvány?

Az Energetikai Tanúsítvány nem csak a támogatás igénybevételéhez szükséges, hanem részletes információt nyújt az ingatlan energiahatékonyságáról is. A NincsHuzat Kft., együttműködve a Tanúsítunk.hu-val, segít Önnek gyorsan és zökkenőmentesen beszerezni ezt a dokumentumot, így könnyedén hozzáférhet a támogatáshoz, amely akár 6 millió forint is lehet, és többek között nyílászárók cseréjére, fűtésrendszer korszerűsítésére használható fel​ (telex)​​ (https://kormany.hu)​.

Hogyan Segítünk Önnek?

A NincsHuzat Kft. együttműködik a Tanúsítunk.hu-val, hogy segítséget nyújtson az Energetikai Tanúsítvány gyors és egyszerű beszerzésében. Partnerünk, a Tanúsítunk.hu, megbízható szolgáltatást nyújt már több mint 15 éve, amely megkönnyíti az állami támogatások elérését.

Lépjen Velünk Kapcsolatba!

Ne hagyja, hogy az adminisztratív akadályok hátráltassák otthona felújítását! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk az Energetikai Tanúsítvány beszerzésében, valamint segítünk nyílászáróinak cseréjében.

Vélemény, hozzászólás?