Ha télen elmaradt a nyílászárók szükséges felújítása, itt az ideje pótolni tavasszal

Ha télen elmaradt a nyílászárók szükséges felújítása, itt az ideje pótolni tavasszal

Tavaszi ablakfelújítás?

IGEN!
Amint a tavasz beköszönt, és a téli hónapokat magunk mögött hagyjuk, sokan már a közelgő nyári időszakra készülnek, anélkül, hogy figyelembe vennék otthonuk energiahatékonyságának javításának fontosságát. A nyílászárók, ablakok felújítása gyakran háttérbe szorul, hiszen a fűtési költségek csökkenésével úgy érezzük, nincs sürgős teendőnk ezen a fronton. Pedig éppen a tavasz kínálhatja az egyik legjobb alkalmat arra, hogy előkészítsük lakásunkat a nyári és aztán a téli hónapokra.

A nyílászárók szigetelése – befektetés, amely gyorsan megtérülhet

A nyári hónapokban a jól szigetelt nyílászárók ugyanolyan fontosak, mint télen. Egy régi, rosszul szigetelt ablak vagy ajtó nemcsak a téli hideg, hanem a nyári hőség ellen is kevésbé véd. Például a klímaberendezés így több energiát fogyaszt, hogy hűvösen tartsa otthonunkat, amely jelentősen növeli az energiaköltségeket. A tavasz tehát ideális időszak a szigetelés felülvizsgálatára és szükség esetén a felújításra.

Ablaküvegek cseréje – hosszú távú megtakarítás

A modern, többrétegű hőszigetelő üvegezés nem csak képes stabilan tartani a hőmérsékletet, hanem hatékonyan csökkenti a külső zajokat is. Mivel tavasszal és nyáron nem szükséges fűtésre költenünk, az így megspórolt összegeket a nyílászárók felújításába és korszerűsítésébe fektethetjük. Ezek a beruházások már nyáron megtérülhetnek, különösen, ha figyelembe vesszük a hűtési és majd a fútési költségek csökkenését, amely hosszú távon még jelentősebb megtakarítást jelent.

A felújítás időzítése – miért éppen tavasz?

Tavasszal a fűtési szezon végeztével kiváló lehetőség nyílik arra, hogy az otthonunkat energiatakarékosabbá tegyük. Az így megtakarított összegek befektetése a nyílászárók felújításába nemcsak a nyári hónapokban, hanem az elkövetkezendő évek során is jelentős megtakarítást jelenthet az energiafelhasználás terén.

Milyen szolgáltatásokkal tudjuk nyílászáróit, abalakait modernizálni?

  • Nyílászárók beállítása: Biztosítjuk, hogy minden ablak és ajtó tökéletesen illeszkedjen és záródjon, minimalizálva ezzel a hőveszteséget.
  • Vasalatok ellenőrzése: Ellenőrizzük a meglévő vasalatok állapotát, és javaslatot teszünk a szükséges cserére vagy karbantartásra.
  • Ablakok, ajtók asztalos-passzítása: Gondoskodunk arról, hogy nyílászárói pontosan illeszkedjenek, csökkentve a huzatot és javítva az izolációt.
  • Zárak, vasalatok, kilincsek cseréje: Modern, energiatakarékos megoldásokkal frissítjük a nyílászárók funkcionális elemeit.
  • Fa és műanyag nyílászárók szigetelése 100% szilikon tömítő csíkkal: Teljeskörű szigetelést biztosítunk, amely javítja az energiahatékonyságot és a komfortérzetet.
  • Nyílászárók régi üvegeinek cseréje low-e bevonatú hőszigetelő (thermo) üvegre: A legmodernebb üvegezési technológiával növeljük otthona hőszigetelését.
  • Új, fa nyílászáró beépítése – ablakcsere: Komplett nyílászáró-csere szolgáltatást kínálunk, beleértve a modern, energiatakarékos fa ablakok telepítését.

Az otthonunk nyílászáróinak felújítása egy olyan befektetés, amely nemcsak a komfortérzetünket növeli, hanem hosszú távon pénzt is spórol nekünk. Ne várjon tovább, tegyen most az energiahatékonyságért, és élvezze annak előnyeit már az idei nyáron is!

Ha szeretné otthona nyílászáróit a legmagasabb sztenderdek szerint felújítani, keressen minket, az ablakgyógyászokat bizalommal. A NincsHuzat Kft. szakértő csapata készen áll arra, hogy segítsen Önnek a legjobb megoldások kiválasztásában és a felújítási folyamat minden lépésében. Tegye otthonát energiatakarékosabbá és kényelmesebbé, keressen minket még ma!

Cseke Csaba
+36205796665
info@nincshuzat.hu

Vélemény, hozzászólás?